Kale Grubu’ndan havacılık sektörüne yeni şirket
Kale Grubu, havacilik sektöründeki yatırımlarına hız vererek, yeni bir şirket daha kuruyor.

Kale Grubu, havacilik sektorudeki yatirimlarina hiz vererek, bu alandaki calismalarini yeni sirketi Kale Havacilik ile surdurecek.
Kale Havacilik Tuzla'daki tesislerinin acilisini Cumhurbaskani Abdullah Gul gerceklestiriyor.
Kale Grubu, havacilik sektorundeki calismalarina Kale Havacilik / Kale Aero sirketi ile devam edecek.
Kale Havacilik'in Tuzla'da Istanbul Deri ve Endüstri Serbest Bolgesi'ndeki (DESBAŞ) tesisleri 15 Kasım Cumartesi gunu torenle hizmete giriyor.
Kale Havacilik torenine Cumhurbaskani Abdullah Gul, Milli Savunma Bakani Vecdi Gonul, Imar ve Iskan Bakani N.Faruk Ozak, Ulastirma Bakani Binali Yildirim, Savunma Sanayii Müstesari Murad Bayar, Kale Grubu Sirketleri Onursal Baskani Dr.Ibrahim Bodur, Kale Grubu Baskanı Zeynep Bodur Okyay, Teknik ve Kimya Grubu Baskani Osman Okyay'in yani sira Lockheed Martin, Pratt & Whitney, Northrop Grumman, Boeing gibi havacilik devlerinin ust duzey yetkilileri ile Türkiye temsilcileri katılıyor.