Dolar
38,3084
-0,08%
Euro
43,6077
0,37%
Sterlin
50,8707
0,00%
Bitcoin
3.539.803
0,00%
BİST-100
9.312,13
-0,10%
Gram Altın
4.093,508
1,08%
Gümüş
33,4
-0,56%
Faiz
48,21
0,00%

İş insanı Feramuz G.'nin taşıyıcı anne oyunu, sevgilisi Yonca Y.'nin şikâyetiyle bozuldu

İş insanı Feramuz G. Gürcistan'da bir taşıyıcı anneyle anlaştı. Doğan ikiz çocuklarını sahte belgelerle sevgilisi Yonca Y.'nin nüfusuna kaydettirdi. Ancak buna karşı çıkan Yonca K'nın şikâyetiyle iş insanı Feramuz G. hakkında 5 yıl 3 ay hapis istemiyle dava açıldı.

24.04.2025 06:48Güncelleme: 24.04.2025 06:52
İş insanı Feramuz G.'nin taşıyıcı anne oyunu, sevgilisi Yonca Y.'nin şikâyetiyle bozuldu
16px
32px

İstanbul'da iş adamı Feramuz G. ile Yonca K. bir süre aşk yaşadı. Çocuk sahibi olmak isteyen Feramuz G., Türkiye'de kanunen yasak olan taşıyıcı annelik için Gürcistan'da bir kadın ayarladı. Taşıyıcı anneden doğan ikiz bebekleri annesi olarak sevgilisi Yonca K.'nın üzerine kaydetmek üzere plan yatı.

SEVGİLİSİNE ZORLA İMZALATTIRDI

İkiz bebekleri Türkiye'ye getirmek isteyen iş insanı, sevgilisi Yonca K.'ye zorla taşıyıcı annelik sözleşmesi imzalattı. Bebekler, gerçek olmayan doğum belgeleri ise Türkiye'ye getirilirken Feramuz G. ile Yonca K. arasında bu olay nedeniyle kavga etti.

Bunun üzerine Yonca K., çocukların annesi olmadığının tespiti için taşıyıcı anneye dava açtı. Feramuz G. de Nüfus Müdürlüğü'ne başvurarak ikiz çocuklarının annesinin Yonca K. olduğunu açıklandı.                                

GERÇEĞİ DNA TESTİ ORTAYA ÇIKARDI

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre Feramuz G. hakkında 'Zincirleme şekilde çocuğun soy bağını değiştirmek' suçundan 5 yıl üç aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Yapılan ilk duruşmada mütaalasını açıklayan savcı, Yonca K.'nin DNA incelemesi sonrası çocukların annesi olmadığının tespit edildiğini belirterek, sanığın cezalandırılmasını istedi. Yonca K.'nın avukatı da, aynı yönde görüş bildirdi. Feramuz G.'nin avukatı ise savcılık mütalaasına karşı beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme duruşmayı erteledi.

patronlardunyasi.com

benzer haberler
AFAD: 15 kilometre uzunluğunda, 9.5 kilometre genişliğinde bir segment kırıldı
AFAD: 15 kilometre uzunluğunda, 9.5 kilometre genişliğinde bir segment kırıldı