Olaylı derbide kazanan, Galatasaray'ı 89-74 yenen Fenerbahçe Beko oldu
Basketbol ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Beko ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğinde, sahaya yabancı maddelerin atılması nedeniyle hakemler ve sarı-kırmızılı basketbolcular soyunma odasına gitti. Fenerbahçeli taraftarların salondan çıkarılmasının ardından kaldığı yerden devam eden maçı 89-74 Fenerbahçe Beko kazandı.
0
![Olaylı derbide kazanan, Galatasaray'ı 89-74 yenen Fenerbahçe Beko oldu](https://image.patronlardunyasi.com/crop/967x645/static/content/25-02/14/fenerbahce-beko-galatasaray-olayliderbi.jpg)
ING Türkiye Kupası 4'lü Finali Şamlıurfa'da düzenlendi. İlk maçta Beşiktaş Fibabanka, Mersinspor'u 83-63 ile geçerek finalist oldu. İkinci maçta Fenerbahçe Beko ve Galatasaray karşı karşıya geldi.
SAHAYA YABANCI MADDELERİN ATILMASI ÜZERİNE ANONS YAPILDI
Maçta üstünlük kuran Fenerbahçe Beko ilk çeyreği 22-16, devreyi 42-35 önde kapattı. Sarı-lacivertliler oyun üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de sürdürdü ve son periyoda 64-46 önde girdi.
HAKEMLER VE GALATASARAYLI BASKETBOLCULAR SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Son çeyreğin ikinci dakikasında tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Hakemler, derbide üçüncü anonsu yaptırdı. Anonsun ardından hakemler ve Galatasaraylı basketbolcular soyunma odasına gitti.
Salondan Fenerbahçeli taraftarlar çıkarılınca derbi kaldığı yerden devam etti.
Son çeyrekte farkın kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe Beko maçı 89-74 kazandı ve finale yükseldi.
ING Türkiye Kupası finali 16 Şubat Pazar günü 16.00'da Beşiktaş Fibabanka ve Fenerbahçe Beko arasında oynanacak.
patronlardunyasi.com