İddiaya göre Victor Osimhen, Suudi Arabistan'dan gelen 80 milyon euroluk teklifi reddetti

İddiaya göre Victor Osimhen, Suudi Arabistan'dan gelen 80 milyon euroluk teklifi reddetti

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in Osimhen'in Suudi Arabistan'dan gelen 80 milyon euroluk teklifi geri çevirdiği ve sezonu Galatasaray'da tamamlamak istediği öğrenildi.

İddiaya göre Victor Osimhen, Suudi Arabistan'dan gelen 80 milyon euroluk teklifi reddetti
16px
24px
08.02.2025 12:45Güncelleme: 08.02.2025 12:52
ABONE OLgoogle

Sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak katılan Victor Osimhen'in sarı-kırmızılılarda sezonu tamamlamak için Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddettiği iddia edildi.

Cronache di Napoli gazetesinin haberine göre, Al Ahli, Napoli’nin kasasına 80 milyon euro yatırmaya hazırdı, bu rakam da Osimhen'in serbest kalma maddesinin değerinden 5 milyon euro daha fazlaydı.

Haberde Osimhen'in Galatasaray'dan ayrılacaksa bile bunu yaz aylarında yapmayı planladığı çünkü hem Avrupa Ligi hem de Süper Lig şampiyonluğuna güçlü bir şekilde inandığı belirtildi.

Nijeryalı golcünün İstanbul'u çok sevdiği ve paranın onun için hayatta her şey olmadığının altı çizildi.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 22 resmi maça çıkan Osimhen, bu mücadelelerde 17 kez gol sevinci yaşarken, 5 asistlik katkı verdi. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde