Spor


Sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak katılan Victor Osimhen'in sarı-kırmızılılarda sezonu tamamlamak için Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddettiği iddia edildi.

Cronache di Napoli gazetesinin haberine göre, Al Ahli, Napoli’nin kasasına 80 milyon euro yatırmaya hazırdı, bu rakam da Osimhen'in serbest kalma maddesinin değerinden 5 milyon euro daha fazlaydı.

Haberde Osimhen'in Galatasaray'dan ayrılacaksa bile bunu yaz aylarında yapmayı planladığı çünkü hem Avrupa Ligi hem de Süper Lig şampiyonluğuna güçlü bir şekilde inandığı belirtildi.

Nijeryalı golcünün İstanbul'u çok sevdiği ve paranın onun için hayatta her şey olmadığının altı çizildi.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 22 resmi maça çıkan Osimhen, bu mücadelelerde 17 kez gol sevinci yaşarken, 5 asistlik katkı verdi. 

patronlardunyasi.com