Dolar
37,9952
-0,01%
Euro
41,5569
-0,30%
Sterlin
48,3356
-1,21%
Bitcoin
2.992.767
-5,12%
BİST-100
9.407,17
0,29%
Gram Altın
3.645,113
-1,77%
Gümüş
30,05
1,53%
Faiz
47,08
-1,36%

Öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesinden tehdit iddiası: Cehennemi yaşatacağız

İstanbul Kadıköy'de bıçaklı saldırı sonucu öldürülen İtalyan şefin 15 yaşındaki oğlu Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesi tehdit edildikleri gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Baba Andrea Minguzzi ve anne Yasemin Akıncılar, cinayet şüphelilerinin arkadaşlarının, 10 Nisan'daki duruşmaya katılmamaları için "Cehennemi yaşatacağız, tonla intikam" mesajları gönderdiğini ileri sürdü. 

07.04.2025 19:25Güncelleme: 07.04.2025 19:28
Öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesinden tehdit iddiası: Cehennemi yaşatacağız
16px
32px

15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi, 24 Ocak'ta Kadıköy'deki salı pazarında bıçaklandı ve 9 Şubat'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Biri 15 diğeri ise 16 yaşında olan iki saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede şüpheliler B.B ve U.B'nin "Çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan 24 yıla kadar hapsini istedi.

CİNAYET ŞÜPHELİLERİNİN ARKADAŞLARINDAN AİLEYE TEHDİT İDDİASI

Minguzzi Ailesi, 10 Nisan'daki duruşmaya sayılı günler kala, şüpheliler 15 yaşındaki B.B. ve 16 yaşındaki U.B.'nin arkadaşlarının tehdidine maruz kaldıkları iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Avukatı aracılığıyla sunulan dilekçede, şüpheli Bedirhan K. ve "I.mstfql" kullanıcı adına sahip diğer şüphelinin sosyal medya üzerinden Yasemin Akıncılar ve Andrea Minguzzi'i duruşmaya katıldıkları takdirde kendilerine bir zarar verilecekleri konusunda tehditlerde bulundu. 

'CEHENNEMİ YAŞATACAĞIZ SİZE'

Adaletin tecelli etmesi için sonunda kadar savaşacaklarını belirtilen dilekçede, söz konusu bazı tehdit mesajlarına yer verildi. Mesajlarda, "Son 6 gün cehennemi yaşatacağız size", "Berkay tek değil yakında öyle şeyler yapacağız ki bunlar insan mı diye kuşkulanacaksınız", "Soğuk bir gece, gözü dönmüş iki kişi ve alınacak tonla intikam" yazdığı dilekçede yer aldı. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Evlat acısının üzerine bu şekilde tehditlere maruz kaldıkları için ruhsal olarak zor günler geçirdikleri belirtilen dilekçede, şüpheliler hakkında "Tehdit", "Hakaret" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından iddianame düzenlenmesi talep edildi. Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

patronlardunyasi.com