Nokia’nın yeni CEO’su Justin Hotard oldu

Nokia’nın yeni CEO’su Justin Hotard oldu

Nokia, mevcut CEO Pekka Lundmark’ın istifa ettiğini ve yerine Intel’den Justin Hotard’ın getirildiğini açıkladı. 1 Nisan’da göreve başlayacak olan Hotard, Intel’de Veri Merkezi ve Yapay Zeka Grubu’nu yönetiyor. 

Nokia’nın yeni CEO’su Justin Hotard oldu
16px
24px
10.02.2025 10:04Güncelleme: 10.02.2025 10:06
ABONE OLgoogle

Finlandiya merkezli Nokia, bugün CEO'su Pekka Lundmark'ın istifa edeceğini ve onun yerine Justin Hotard'ın atanacağını duyurdu.

1 Nisan'da göreve başlayacak olan Hotard, şu anda Intel'de Veri Merkezi ve Yapay Zeka Grubuna liderlik ediyor.

YAPAY ZEKA VE VERİ MERKEZİ PAZARINDA UZMAN

Nokia'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sari Baldauf yaptığı açıklamada, "Nokia'nın gelecekteki büyümesi için kritik öneme sahip yapay zeka ve veri merkezi pazarlarında engin uzmanlığının yanı sıra teknoloji şirketlerinde büyümeyi hızlandırma konusunda güçlü bir geçmişe sahip" dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde