Kaz Dağları'ndan arazi satın alan Beyazıt Öztürk otel hazırlığında
Son yıllarda sanat camiasından birçok ünlü isim İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'den toprak yatırımı yapmaya başlamıştı. Tarla statüsündeki arazileri toplayan ünlü isimler, geleceğe dönük yatırımlar yapmak için bu bölgelere yoğunlaştı.
10.02.2025 13:06Güncelleme: 10.02.2025 13:10
ABONE OLDaha önce Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler Kaz Dağları'nın eteklerinde araziler almışlardı. Bu bölgeden en son Beyazıt Öztürk de arazi aldı.
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, birçok ünlü isim gibi yatırımlık arsa alan Beyazıt Öztürk’ün, ileride gerekli izinleri aldığı takdirde bölgede otel yapmayı düşündüğü ortaya çıktı.
Yıllardır kazandıklarını gayrimenkule yatıran Beyazıt Öztürk, en son Karaköy'deki eski bir binayı 6 milyon dolara alıp otele çevirmişti.
patronlardunaysi.com