Hazine ve Maliye Bakanlığı dolar cinsi borçlanma için bankalara yetki verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı dolar cinsi borçlanma için bankalara yetki verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden 2032 vadeli tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere 4 finans kuruluşuna yetki verilmesini kararlaştırdı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı dolar cinsi borçlanma için bankalara yetki verdi
16px
24px
05.02.2025 14:10Güncelleme: 05.02.2025 14:14
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2025 yılı dış finansman programı çerçevesinde ABD doları cinsinden 2032 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere Citi, Goldman Sachs, JP Morgan ve Societe Generale’e yetki verdi.

Duyuruda, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2025 yılı dış finansman programı çerçevesinde dolar cinsinden 2032 vadeli tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Citi, Goldman Sachs, JP Morgan ve Societe General'e yetki vermiştir." ifadesi kullanıldı.

Tahvilde ilk getiri beklentisi yüzde 7,5 bölgesi olarak belirlendi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde