Green House Art Days 'Yaşama Yön Veren Elementler' ile 9 Mart'ta başlıyor

Green House Art Days 'Yaşama Yön Veren Elementler' ile 9 Mart'ta başlıyor

Green House Art Days oluşumunun ilk sergisi olan "Yaşama Yön Veren Elementler", 9 Mart'ta Antalya Geyikbayırı'nda bulunan Greenhouse'da gerçekleşiyor. Oksitosin Tıp ve Sanat Platformu iş birliğiyle hayata geçen proje, ilk edisyonunda Silvia Bener ve Canan Çetin'i ağırlıyor.

Green House Art Days 'Yaşama Yön Veren Elementler' ile 9 Mart'ta başlıyor
16px
24px
07.02.2025 14:25Güncelleme: 07.02.2025 14:30
ABONE OLgoogle

Yaptıkları mandalaları en fazla 24 saat içinde yok eden Tibet rahiplerinde görülen bir anda kalma ritüelinden ilham alan sergi, bir gün/24 saat sürüyor. Anda kalmanın, anı yakalamanın önemini vurgulamayı amaçlıyor.

Oksitosin Tıp ve Sanat Plattformu kurucusu Prof. Dr. Elif Vatanoğlu - Lutz, bu kez merceğini birçok kadim kültürde gördüğümüz elementler konusuna yönlendiriyor.

Greenhouse konseptinin sahibi Züleyha Geels ile birlikte elementler konusunu sanat yolu ile yeniden ele almayı amaçlıyorlar.  

Antalya Geyikbayırı'nda bulunan Green House, bu kez sanata alan açmaya karar veriyor. Uzun soluklu olması planlanan Greenhouse Art Days etkinlik serisi ilk edisyonu ile başlıyor. Doğaya yayılan, kendi içinde bir denge yaratan elementler insanı da bu döngüye katılmaya davet ediyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde