Gain yapımı "RU" dizisinin galası Feriye'de gerçekleşti
Meryem Uzerli'nin başrolünde oynadığı "RU" dizisinin galası Feriye'de gerçekleşti. Ünlü isimler geceye akın etti.

Dizinin başrol oyuncusu Uzerli, basına yaptığı açıklamada, ekipçe heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek, "Çok özen verdik bu projeye. Taylan Yapıcı inanılmaz bir şekilde yazdı. Bahadır Karataş ve Burak Çaldır inanılmaz yönetti. İnanılmaz oyuncu kadrosuyla hep birlikte güzel bir iş çıkardık. Umarım hepiniz izler, beğenirsiniz" dedi.
Oyuncu Burak Berkay Akgül, dizinin kadrosuyla ve yönetmenlerle çalışmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, "Bizim için çok değerli, çok önemli işlerden. Hepimizin söylediği gibi, en baştan itibaren uzun zamandır beklediğimiz elimizde büyüyen bir bebek gibi adeta. O yüzden çok değerli. Böyle bir kadroyla yönetmenlerle çalıştığımız için çok mutluyum. Büyülü bir dünya. Bu dünyanın içine adım attığınız zaman siz de hem kaybolacak hem kendinizi bulacaksınız. Hem de bambaşka kapılar açılacak" dedi.
Oyuncu Şevval Sam dizideki karakterini izlediğinde kendisini tanıyamadığını belirterek, "Benim için enteresan bir deneysel çalışma oldu. İnşallah yaşlandığımda böyle olmam dedim az önce. Ben biraz şartları zorlamayı seviyorum. Benim için çok iyi bir fırsattı bu" ifadelerini kullandı.
Oyuncu Zafer Algöz ise dizinin adına dikkati çekerek, "Ru sos demek Fransızca. Usta aşçılardan öğrendiğim kadarıyla yemek dünyasında dört adet sos varmış. Bu dört sostan yola çıkarak başka soslar yapılıyormuş. İlk etapta bu dört Ru'yu çok iyi bilmemiz gerekir dediler. O yüzden bunları burada açıklamış olayım.
Çekimler muhteşem geçti. Urla'da henüz böyle bir aşırı bir kalabalık, yoğunluk yoktu. Ayrıca prodüksiyon şartlarımız mükemmeldi. O anlamda gerçekten teşekkür ediyorum. Sanki birlikte bir tatile çıkmışız, 'Hadi gelin şurada da bu işi yapalım.' demişiz gibi oldu. Hiçbir aksaklık, kaza bela olmadan zevkle ve birlikte gülerek, eğlenerek bu işi yaptık" diye konuştu.
EMRE KARAYEL GÖSTERİMDEN ERKEN AYRILDI
Ru dizisinde Meryem Uzerli’nin eşini oynayan Emre Karayel, tiyatro oyunu olduğu için gösterimden erken ayrıldı. Geceye eşi Gizem Karayel ile katılan başarılı oyuncu, “Hepinizin bildiği gibi diziyi 2 yıl önce çekmiştik. Yolu açık ve uzun olsun. İzmir Urla’da çektik ve dizi için 5-6 ay oralarda kaldık. Oğlumuz Can, oraya gittiğimizde kundaktaydı. Dizi bittiğinde emekleyip büyümeye başladı” dedi.
Yarış atı tutkusuyla bilinen Emre Karayel, “Bugün bir erkek tayımız doğdu. Kaderi güzel olsun, koşmayı nasip etsin” diyerek sevincini de paylaştı.
İki yaşında bir oğulları olan çift, “Bizim çocuktan sonra hayatımızda çok bir şey değişmedi. Özel davetler dışında çok dahil olamıyoruz. Hayatımız çok koşturmacalı ve çalışarak geçiyor. Ama onun dışında her şey güzel. Mutluluğun formülü huzurda. Yeter ki çalışalım, yeter ki üretelim” diye konuştular.
GİZEM KARAYEL'DEN ÖVGÜ
Gizem Karayel, eşini öperek, “Bu projeyle Emre ile tekrar gurur duydum” dedi. Emre Karayel’in nasıl bir baba olduğunu soran gazetecilere Gizem Karayel, “Çok abartmak istemiyorum ama hayallerimin çok üstünde. Hem inanılmaz bir baba hem de inanılmaz bir eş. Tarifi yok benim için. Çok şanslıyım. Sanat camiasından uzak bir insan olarak gördüklerimiz ve bildiklerimiz aile yaşantılarında daha farklı olabiliyor. Emre bambaşka bir adam. Çok mutlu ve huzurluyum” diye yanıt verdi.
Sıcak sahneler hakkında kıskançlık yaşanıyor mu sorusuna ise, “Böyle bir muhabbetimiz olmuyor. İnanılmaz gurur duydum. Kendi adıma da şanslı hissettim” dedi. Emre Karayel, tedirgin bakışlarla eşini izlerken “İyi toparladı” diyerek güldürdü.
Çekimleri Urla'da gerçekleştirilen ve 8 bölümden oluşan dizinin oyuncuları arasında Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel yer alıyor.
RU'nun yaratıcısı olan Taylan Yapıcı, senaryoyu Yeşim Çıtak’la kaleme aldı. Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan, yönetmenliğini ise Bahadır Karataş ve Burak Çaldır üstlendi.
Dizi yarından itibaren Gain'de izlenebilecek.
patronlardunyasi.com