Bill Gates yatından çıkmıyor
Geçen salı günü eşi Melinda ile birlikte Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen ve yoğun güvenlik önlemleri altında Martı Otel'de 3 saat kadar kalan Gates, bir haftadır ilçede.
Marmaris'in ardından Bozburun Beldesi ve Orhaniye Köyü'ne demirleyen yatında tatil yapan Gates, gününün büyük bölümünü yatta geçiriyor.
Gideceği yere helikopterle giden Bill Gates'in Leander Hemilton isimli lüks yatı, bugün de Marmaris Netsel Marina'ya demirledi. Gates yattan çıkmazken personelin temizlik yaptığı görüldü. Bir haftadır Marmaris ve çevresinde bulunan Gates, yattan genellikle helikopterle ayrılıyor, Ege'deki ve Yunan adalarındaki tarihi ve turistik yerlerde günübirlik gezi yaparak akşam saatlerinde yata dönüyor.
Gates, Martı Otel'in dışında karaya Bozburun Beldesi'nde çıkmış, eşiyle birlikte yaklaşık 15 dakika gezmişti. Dün akşam saatlerinde Marmaris'e demirleyen yatında bulunan Gates'in ilçeden ne zaman ayrılacağı bilinmiyor.
Adem Ülker-Muğla/Cihan