Azer Bülbül’ün hayatı film oluyor
Milyonların dinlediği şarkıcı Azer Bülbül Ağıt, Zordayım, Kör Kurşun, Bana Düştü gibi şarkıları ile hafızlara kazınmıştı. 2012 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Sanatçıyı canlandırması için iki isme teklif gitti.

Sabah gazetesinden Ömer Karahan’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde Azer Bülbül'e olan ilgi üzerine sinema filmi kulislerde konuşulmaya başlandı.
KIVANÇ TATLITUĞ MU? CİHAGİR CEYHAN MI?
Azer Bülbül’ü kim canlandıracağı da merak konusu oldu. İddialar ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan üzerinde yoğunlaştı. Yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan’da konuşulan tartışmalar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden babasının ve Azer Bülbül’ün bir fotoğraf karesini paylaştı. İddialar oyuncu Ceyhan’a yoğunlaştı.
patronlardunyasi.com