Kemer Country Club'da Beyhan Benardete anısına golf turnuvası

Kemer Country Club'da Beyhan Benardete anısına golf turnuvası

Kemer Country Club golf sahasında Beyhan Benardete anısına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Limak Holding kurucusu Nihat Özdemir ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı.

Kemer Country Club'da Beyhan Benardete anısına golf turnuvası
16px
24px
09.03.2025 13:04Güncelleme: 09.03.2025 13:20
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta evinde ölü bulunan ve hayatını kaybettiği öğrenilen golf ve iş dünyasının tanınmış ismi Beyhan Benardete anısına Kemer Country Club golf sahasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Turnuvası düzenlendi. 

Texas Scramble formatıyla oynanan turnuvada Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Hasan Akçakayalıoğlu ile Ataşehir Golf Kulübü kurucusu Murat Karaduman'dan oluşan takım turnuvayı ikinci olarak tamamladı. 

Benardete'nin sevenleri, turnuvaya katılarak, dostlarını andı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde