Karting yarışında genç kızın kafası koptu!
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde go-kart aracıyla karting yapan genç kız feci şekilde can verdi.

Karting yarışı yapan Tuğba Erdoğan'ın bindiği go-kart aracına başka bir aracın çarpması sonucunda taktığı emniyet kemerinin giyotin gibi kafasını kopardığı öğrenildi.
Adapazarı Çevre yolunda bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan go-kart aracına binen ve adının Tuğba Erdoğan olduğu öğrenilen 24 yaşındaki üniversite öğrencisinin kafası koptu. Genç kızın emniyet kemerini beli yerine boynuna doladığı iddia edildi.
Medyadetay.com adlı yerel sitede yer alan habere göre Tuğba Erdoğan bir süre yarıştığı arkadaşının aracına hızlıca çarpması sonucunda taktığı emniyet kemerinin giyotin gibi kafasını kopardığı öğrenildi.
Kopan baş bedenden ayrılıp pistte yuvarlanırken, genç kızın go-kartı 5 metre kadar ilerledikten sonra durdu. İnanılmaz kaza sonrası pistte bulunanlar şoka girdi.
Feci şekilde can veren genç kızın arkadaşları sinir krizi geçirirken polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
AİLESİ YASA BOĞULDU
Go-kart pistinde yaptığı kazada başı koparak can veren Tuğba Erdoğan'ın, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çevre Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Olay sırasında pistte olan Tuğba'nın üniversiteli arkadaşları girdikleri şok nedeniyle ifade vermekte zorlandı.
Tuğba Erdoğan'ın ölümü üniversite çevresinde büyük üzüntü yaratırken, Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde oturan ailesi yasa boğuldu. Zehra ve Süleyman Erdoğan çifti ve bazı yakınları kızlarının cenazesini almak üzere Adapazarı'na hareket etti.