İhlas Holding'in kurucusu hayatını kaybetti
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören vefat etti.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ören bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ören'in cenazesi daha sonra Türkiye Hastanesi'ne götürüldü.
Başbakan Erdoğan da 9 Şubat günü Ören'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.
CENAZE TÖRENİ YARIN
Ören'in cenazesi yarın Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Sultan Mezarlığı'nda kayınpederi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.
AK Parti Milletvekili Hakan Şükür: İhlas Holding Kurucusu merhum Enver Ören ağabeyimize Rabbimden rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu: İhlas camiasının değerli büyüğü muhterem Enver Ören vefat etti. Rabbim Rahmet eylesin.
ENVER ÖREN KİMDİR?
Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli’nin Honaz ilçesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli’de tamamlayarak Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi. 1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya’ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı.
1970 yılında üniversiteden ve akademik hayatından ayrılarak gazeteciliğe başladı. Çıkardığı gazete önce Hakikat Gazetesi sonra Türkiye Gazetesi adını aldı. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Ören Dilvin Ören ile evliydi.
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Ören, Mücahit Ören'in babası, Hüseyin Hilmi Işık'ın damadı.