İbrahim Tatlıses Kuzey Irak'ta
Kuzey Irak'ta bir dizi konser verecek olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Habur sınır kapısından Irak topraklarına giriş yaptı.
16.11.2005 19:57
ABONE OLSınırda yoğun ilgiyle karşılaşan Tatlıses, burada yapmayı planladığı basın toplantısını da iptal etmek zorunda kaldı.
Çeşitli alanlarda organizasyonlar yapan Rojbin Şirketi'nin davetlisi olarak 17 Ekim'de bölgeye gelmesi beklenen ancak güvenlik nedeniyle gelişi iki kez ertelenen Tatlıses, Kuzey Irak'ta bir dizi konser verecek. Irak'ta populeritesi oldukça yüksek olan ünlü sanatçı bugün Erbil'e giderken, Süleymaniye, Dohuk ve Akre kentlerinde de konserler verecek. İlk kez bölgeye gelecek olan Tatlıses'i dinlemek isteyen Iraklı hayranları, 25 dolar karşılığında konserlere girebilecek.