Dünya devi Unilever, Galatasaraylı yıldız futbolcu Mertens ile yaptığı anlaşmayı iptal etti

Dünya devi Unilever, Galatasaraylı yıldız futbolcu Mertens ile yaptığı anlaşmayı iptal etti

Galatasaraylı Mertens ile bir saha açılışına katılması için 50 bin dolara anlaşan Unilever firması, yıldız futbolcunun Adana Demirspor maçında tartışılan penaltının kahramanı olmasından ötürü oluşan tepkilerden dolayı anlaşmadan vazgeçti.

Dünya devi Unilever, Galatasaraylı yıldız futbolcu Mertens ile yaptığı anlaşmayı iptal etti
16px
24px
22.02.2025 07:00Güncelleme: 22.02.2025 07:09
ABONE OLgoogle

Süper Lig’de 9 Şubat 2025’te oynanan Galatasaray Adana Demirspor maçında konuk takımın 34. dakikada sahadan çekilmesi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yankılandı.

Bunun sonunda da olan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Dries Mertens’in yaptığı anlaşmaya oldu.

Hürriyet’te yer alan habere göre, temizlik malzemeleri ve gıda ürünleri konusunda dünya devi Unilever, Belçikalı futbolcu ile bir sahanın açılışı için 50 bin dolara anlaşma yapmıştı.

Firma, Mertens ile ilerleyen dönemde reklam filmi anlaşması da yapmayı planlıyordu.

Ancak ne olduysa Adana Demirspor maçından sonra oldu.

Adana Demirspor’un sahadan çekilmesine yol açan penaltı pozisyonun kahramanın Mertens olmasından ötürü Unilever, sosyal medyada oluşan tepkilerden ötürü yıldız futbolcu ile çalışmama kararı aldı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde