Buse Terim'in kızları Cristiano Ronaldo ile buluştu
Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Suudi Arabistan'a gitti. Al Shabab - Al Nassr maçını seyreden Buse Terim'in kızları, Cristiano Ronaldo ile bir araya geldi

09.03.2025 10:03Güncelleme: 09.03.2025 10:08
ABONE OLFatih Terim'in çalıştırdığı Al Shabab, Suudi Arabistan'daki derbide deplasmanda Al Nassr ile 2-2 berabere kaldı.
Fatih Terim'in kızı Buse Terim, maçı seyretmek için Suudi Arabistan'a gitti. Buse Terim'in kızları Nil ve Naz, maçtan sonra Cristiano Ronaldo ile buluştu.
Terim, kızları ve Ronaldo'nun yer aldığı fotoğrafı paylaşarak, "Ve büyük buluşma dün akşam gerçekleşti. Kızlarımın hayallerini gerçekleştirdiğiniz ve nazik davranışlarınız için çok teşekkür ederim" dedi.
Fatih Terim'in torunları, dedesinin teknik direktörlüğü yaptığı futbol takımınının, Ronaldo'nun takımı ile eşleştiğini duyunca sevinçten gözyaşlarına boğulmuştu.
patronlardunyasi.com