Dolar
36,6167
0,06%
Euro
39,8473
0,00%
Sterlin
47,4011
-0,15%
Bitcoin
3.038.083
-0,36%
BİST-100
10.732,81
1,44%
Gram Altın
3.468,512
0,49%
Gümüş
33,13
0,04%
Faiz
39,5
0,53%

'Bizimkisi de mankenlerinki gibi iş kazası'

"Ya Şundadır Ya Bunda" programında şov ekibinden Hilmi Bey'in pantolonunu indirerek cinsel organının ekranlara yansımasına neden olan şovmen Mehmet Ali Erbil, "Bu olay tamamen bir iş kazasıdır" dedi.

11.06.2006 14:58
Haberi paylaşın
'Bizimkisi de mankenlerinki gibi iş kazası'
16px
32px

ÖNCEKİ akşam canlı yayınlanan programında şov ekibinden Hilmi Bey’in pantolonunu aşağı çekerek cinsel organının ekranda görünmesine neden olan şovmen Mehmet Ali Erbil, "Öncelikle bu canlı yayın kazasına sebebiyet verdiğim için Türk halkından özür diliyorum" dedi. Oldukça üzgün olan ünlü şovmen şu açıklamayı yaptı: "Programı /_newsimages/1661442.jpgizleyenler bilir. Biz bu şakayı hep yapıyoruz. Hilmi içine pijama giyer, ben onun pantolonunu indirdiğimde o pijamasıyla ortada kalır. Ancak cuma gecesi Hilmi içine pijama giymeyi unutmuş. Olay podyuma çıkan mankenlerin iş kazası sonucu göğüslerinin ortaya çıkmasına benziyor. Büyük bir talihsizlik. Bu tür canlı yayın kazaları ne yazık ki oluyor. Ben Hilmi’den özür diledim. Türk halkından da tekrar tekrar özür diliyorum. Hiçbir art niyet yok, tamamen iş kazası."

ATV programı yayından kaldırdı

Kamuoyunda büyük tepki çeken olay üzerine, RTÜK Başkan Vekili Vahap Darendeli, kurulu yarın için olağanüstü toplantıya çağırdı. Daha sonra yapılan açıklamada "Söz konusu olayla ilgili yayın kuruluşu nezdinde girişimde bulunulmuş, programın yayından kaldırıldığı kanal (ATV) yöneticilerince ifade edilmiştir" denildi.

Kelebek

editörün seçtikleri
Tekfen’in yönetiminde üç ortaktan geriye torun Sinan K. Uzan kaldı
Tekfen’in yönetiminde üç ortaktan geriye torun Sinan K. Uzan kaldı#Sinan K. Uzan