İTO Başkanı İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajları...

İTO Başkanı İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajları...

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajları...
16px
24px
11.12.2017 07:38
ABONE OLgoogle

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

57 yaşındaki İbrahim Çağlar'ın ani vefatı tüm iş dünyasını üzüntüye boğdu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden İbrahim Çağlar’ın eşi Nilgün Çağlar’ı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.  İşte İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenaze programı...

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlar’ın vefatından kendisinin de derin üzüntü duyduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılarını paylaştığı Çağlar ailesine ve merhumun yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diledi.

Kalp krizi nedeniyle 57 yaşında hayata veda eden Çağlar’a Allah’tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, merhumun toplumun sevgisini kazanmış olan çalışkan bir insan olduğuna da dikkati çektiği öğrenildi.

İŞTE ÇAĞLAR İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Kardeşim, dostum, İTO Başkanımız İbrahim Çağlar'ın vefatını öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Çağlar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: İstanbul Ticaret Odası Başkanı, değerli dost, güzel insan İbrahim Çağlar dün gece vefat etti. Mekanı cennet olsun! Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. 

Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci: Vefatını büyük üzüntüyle öğrendiğim İstanbul Ticaret Odası’nın kıymetli Başkanı İbrahim Çağlar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu: İTO Başkanı, başarılı işadamı merhum İbrahim Çağlar’a Allah’tan rahmet diliyorum. Genç yaşta vefat eden Çağlar’ın sevenlerine, ailesine ve iş dünyasına taziyelerimi iletiyorum.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Dostum, TOBB Başkan Yardımcım, İstanbul Ticaret Odası Başkanımız İbrahim Çağlar’ı kaybettik. Üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle‏ : İTO @itokurumsal Başkanımız Değerli Kardeşim İbrahim Çağlar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi‏: Bu sabah acı bir haber ile uyandık.Sevgili dostum İTO BAŞKANI İBRAHİM ÇAĞLAR ‘ı erken yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.Ailesine,sevenlerine,dostlarına,İş dünyamıza başsağlığı diliyorum.Her şey söylenir ama İBO bizi erken terkettin,yerin cennet mekan olsun.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan:  Vefatını Derin Bir Üzüntüyle Öğrendiğim Değerli Dostum, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'a Allah'tan Rahmet, Ailesine, Sevenlerine ve İTO Camiası'na Başsağlığı Dilerim.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay‏: İş dünyamıza ve ülkemize büyük hizmetlerde bulunan değerli dostum İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Yüce Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve iş dünyamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin‏: Kıymetli dostum, mesai arkadaşım İTO Başkanı İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet, ailesine, iş dünyasına ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan: MÜSİAD’ımızın ilk üyelerinden ve Yönetim Kurulu Eski Üyemiz, İTO Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli dostum İbrahim Çağlar’ın vefat haberini teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve iş dünyasına sabırlar dilerim.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık: O’ndan geldik, dönüşümüz de yine O’na olacaktır.
Çok değerli dostumuz, ağabeyimiz, güzel insan, İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a Allah’tan rahmet, ailesine, İTO camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Kemal Akar‏: Çok Kıymetli Kardeşim, Değerli İTO Başkanımız İbrahim Çağlar’ın ebediyete intikalini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli Kardeşime Allah’tan rahmet, Ailesine, İTO Camiasına, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Ülkemiz için önemli bir değeri kaybettik. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde