İşte İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenaze programı...

İşte İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenaze programı...

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İşte İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenaze programı...
16px
24px
11.12.2017 07:30
ABONE OLgoogle

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Çağlar evinde eşiyle beraberken gece, saat 01.00 civarında kalp krizi geçirerek Bağcılar Medipol Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çağlarn bu sabah, saat 06.00'ya doğru hayatını kaybetti. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar 57 yaşında hayatını kaybetti

Çağlar'ın cenazesi yarın toprağa verilecek

İTO'dan alınan bilgiye göre, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Çağlar'ın cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacak.

Çağlar'ın cenazesi, Sahrayıcedid Aile Kabristanı'na defnedilecek. Çağlar için taziyeler, Çamlıca İlmi Araştırmalar Merkezi'nde kabul edilecek.

İbrahim Çağlar kimdir?

İstanbul'da 1960 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Çağlar, İTO'da 1999 yılında Meclis üyeliği ile göreve başladı. 2004-2009'da İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2009-2013'te İTO Meclis Başkanlığı yapan Çağlar, 2013 yılından beri İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

TOBB Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, TEPAV Mütevelli Heyeti üyeliği, Darülaceze Mütevelli Heyeti üyeliği, Marmara Grubu Vakfı Stratejik ve Sosyal Araştırmalar, Mütevelli Heyet ve Akademik Konsey üyeliği görevlerinde bulunan Çağlar, AK Parti ve MÜSİAD'ın da kurucu üyesiydi. 

İbrahim Çağlar, evli ve 2 çocuk babasıydı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde