Patronlar


TMSF'nin Esentepe'deki merkezinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkarılacak 'Frequency' ve 'Airwaves' yatlarının toplam muhammen bedelleri 66 milyon 54 bin 577 YTL.

Satışa çıkarılacak yatlar, açık artırma yoluyla muhammen değerlerinin yüzde 75'inden az olmamak şartıyla en çok artırana ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler Fon'un www.tmsf.org.tr adresinden bilgi alabilecek.

UZAN TMSF'YE GİDECEK

Öte yandan Cem Uzan'ın yarın, Ahmet Ertürk ile görüşmek üzere TMSF'ye gideceği öğrenildi. Cem Uzan, 2 Haziran Cuma günü de TMSF Başkanı Ertürk ile 1,5 saat süren görüşmesinin ardından, 'Şu ana kadar yapılan satışlar çerçevesinde bana ait olmayan bir kamu borcunu ödemiş durumdayım. Kamu borcu ödenmiştir' açıklamasını yapmıştı.