Tenis tarihinin en büyük isimlerinden biri olarak kabul edilen İsviçreli tenis oyuncusu Roger Federer, 2018'den beri Japonya merkezli giyim markası Uniqlo’nun marka elçiliğini yürütüyor.
#video_9681857#
10 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA
Marka ile 10 milyon dolarlık anlaşması bulunan Federer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
UNIQLO Paris’teki Opéra mağazasını ziyaret eden Federer, genelde rahat, siyah ve beyaz renkte kıyafetler tercih ettiğini belirtti ve “Unıqlo t-shirtleri favorim” dedi.
MODAYA BAĞLI OLMADAN İŞLEVSEL VE ŞIK KIYAFETLER
1949 yılında Japonya'nın Ube şehrinde Ogori Shoji adıyla kurulan giyim markası Uniqlo, kendi felsefesini yaratıp modaya bağlı olmayan, işlevsel ve şık giysiler üretiyor. Japonya merkezli Fast Retailing Grubu'na ait olan markanın dünya çapında 2 bin 500'den fazla mağazası bulunuyor.
patronlardunyasi.com