Pervin Ersoy sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, Kartalkaya yangınıyla ilgili kendilerine yöneltilen eleştirilere karşı şunları söyledi:
AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI
“Sosyal medya maalesef ağzı olan herkesin konuştuğu kocaman bir çöplük haline geldi. Herkes çıkarını, pisliğini, iftirasını kendi TV kanalı haline getirdiği sosyal medyadan ve benzeri mecralardan fütursuzca kusmaya başladı. Denetimsiz ve başı boşluğun olduğu bu mecralarda da at izi, it izine karıştı gitti.
İFTİRA VE PİSLİK ARENASINA DÖNDÜ
Kirli ve iftira dolu haberleri kusan haset, fesat, kıskanç güruhların arenası oldu maalesef. En başta sadece güzel, keyifli anıların fotoğrafların paylaşıldığı platformdan sapan bu mecra iftira ve pislik arenasına döndü. Doğruların, yanlışların kafa karıştırdığı bu ortamlara en kısa sürede bir düzenleme ve denetleme getirilmesi dileğiyle”
patronlardunyasi.com