Aktüel


Dün akşam Londra'da konser veren Hadise, şok üstüne şok yaşadı.

Oyunculuğa adım attığı ve eleştiri yağmuruna tutulduğu 'Esas Oğlan' dizisinin ikinci sezon için onay alamadığını duyan Hadise çok üzüldü. Ancak Hadise'yi üzen tek gelişme bu değil.

DİZİ BİTTİ, AYRILIK GELDİ

Londra'da olan Hadise bir de ayrılık şoku yaşadı. Çekimlerde tanıştığı 'Esas oğlan' dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile birlikte olan Hadise, ilişkisini bitirdi. İkiliden Şenol Sönmez, Hadise ile tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silerken, şarkıcıyı takipten de çıkardı.

"BUNU YAPINCA BİR RAHATLAMA GELDİ"

Hadise, ilişkinin başından beri Şenol Sönmez'i takip etmezken, ayrılığı dün akşamki konserinde şu sözlerle doğruladı:

"Bugün bir olay yaşadım ve ben kendi yolumu seçtim. Bunu yapabilmek kolay değil biliyor musunuz? Bence bu da bir antrenman. Bence bunu yapmalıyız ve bunu yapınca bir rahatlama geldi kendime. O yüzden, 'Bu akşam sahnede bunu seyircimle paylaşmak istiyorum' dedim. Belki size ilham olur"

Öte yandan çıkan ayrılık haberlerinin ardından, Şenol Sönmez'in Hadise'yi tekrardan takibe alması da dikkatlerden kaçmadı.

patronlardunyasi.com