Spor


Necla DALAN

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’ndaki localar için uzun bir bekleme listesi var. Mevcut loca sahipleri her yıl haklarından vaz vazgeçmezken 200’ün üzerinde kişi ve şirket de loca için sırada bekliyor. 

20 YENİ LOCA İNŞA ETTİ

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu yıl loca talebini sınırlı da olsa yanıt vermek için 20 yeni loca inşa etti. Fenerium Alt Tribünü’ne yapılan localar tabir yerindeyse anında satıldı.

TANESİ 200 BİN EURODAN SATILDI

Fenerbahçe’nin loca fiyatları 150 bin ile 200 bin euro arasında değişiyor. Yeni locaların konumu itibariyle 200 bin euro olduğu belirtiliyor. Yani yeni loca satışından 4 milyon euro gelir elde edildi. 

Maraton Alt E Tribünü de bu sezondan itibaren VIP tribüne dönüştürüldü. Bu bölümde bulunan 377 koltuğun tamamı bir haftada satıldı.

KASAYA 7,5 MİLYON EURO GİRDİ

Bu koltukların da sezonluk satış fiyatı 325 bin TL’ olarak belirlendi. Fenerbahçe Spor Kulübü, bu iki VIP hamlesiyle kasasına 7.5 milyon euroya yakın para koymuş oldu.

patronlardunyasi.com