Gündem


Hakkında kara para aklama, yasadışı bahis gibi pek çok suçlama bulunan ve tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında karar çıktı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Polat, tutuksuz yargılanacak.

NE OLMUŞTU?

Geçen ay Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında olduğu 5 tutuklu sanığın avukatları, dava kapsamında düzenlenen Mali Suçları Araştırma Kurulu raporunun ardından 19 Temmuz'da müvekkillerinin tutukluluğuna Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde itirazda bulunmuştu.

Aynı gün itirazı değerlendiren mahkeme, Engin Polat'ın da aralarında yer aldığı 4 sanık hakkındaki itirazı reddetmişti.

ENGİN POLAT'IN KIZ KARDEŞİ: GÖRÜŞE GELMİŞTİK, GERİ DÖNÜYORUZ

Engin Polat'ın kız kardeşi, Dilan Polat'ın görümcesi, tahliye haberinin sosyal medya hesabından video paylaşarak duyurdu.

Kübra Mert, annesi Şükran Polat ve Polat çiftinin kızı Nilda Polat ile araba yolculuğu esnasında, "Dilan'ı görüşe gitmiştik. Oradan çıkmıştık. Şimdi geri dönüyoruz" dedi.

ARAÇTAN İNER İNMEZ AĞLADI, KIZINA SARILDI

Tahliye edilen Dilan Polat, araçtan iner inmez ağladı. Sevenlerine sarılan Polat ilk olarak kızı Nilda'ya seslendi ve sarıldı. Apar topar araca bindirilen Polat, hızla uzaklaştı.

Polat aylar sonra ilk kez görüntülendi. Polat'ın saçlarının beyazlaması dikkatlerden kaçmadı.

patronlardunyasi.com