1972 yılında kurulan ve ayakkabı, çanta, mont, cüzdan gibi deri ürünler üreten Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetiminde önemli bir değişiklik yaşandı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre Desa'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı/CFO'su olarak görev yapan Sayın Bilal Kodalak'ın şirketle ilişkisinin kesildiği ifade edildi.
Desa Deri'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Şirketimizde Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı/CFO olarak görev yapmakta olan Sayın Bilal Kodalak'ın 11/04/2025 itibarıyla şirketimzle ilişkisi sona ermiştir. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
4 AY ÖNCE ATANMIŞTI
Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde lisans eğitimini alan Bilal Kodalak, sırasıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi&Finans alanında master ve Marmara Üniversitesi'nde Bankacılık bölümünde doktora yaptı.
Profesyonel kariyerine Deloitte Türkiye'de başlayan Kodalak; Eren Holding, Çalık Holding, Altınbaş Mücevherat, Yataş Bedding, Aras Elektrik ve Menatek Savunma gibi şirketlerde yönetici pozisyonlarında bulunmuştu.
Ocak 2025'te Desa Deri'de Genel Müdür Yardımcısı - CFO olarak göreve başlayan Bilal Kodalak 4 aydır bu görevde bulunuyordu.
patronlardunyasi.com