Turgay Ciner neden Bugün'ü ziyaret etti?

Turgay Ciner neden Bugün'ü ziyaret etti?

Turgay Ciner geçtiğimiz günlerde Bugün Gazetesi'nin Esentepe'deki binasını ziyaret etmiş.

Turgay Ciner neden Bugün'ü ziyaret etti?
16px
24px
26.09.2007 22:53
ABONE OLgoogle

TMSF ile Ciner Grubu arasında Sabah ve atv'nin satışı için varılan anlaşma bugün hayata geçiriliyor. Ciner, Kanal 1 televizyonu ve lisanslı dergiler ile birlikte 120 milyon dolar alacak.

Turgay Ciner'e Kanal 1 ile birlikte kanalın kullandığı atv'nin Sefaköy'daki stüdyoları ve binası da veriliyor. Ayrıca Bugün gazetesi tarafından kullanılan Merkez Grubu'na ait Esentepe'deki bina da Ciner'e verilecek gayrımenkuller arasında.

Ancak geçtiğimiz cumartesi günü Turgay Ciner sürpriz bir şekilde Bugün Gazetesi'nin Esentepe'deki binasını ziyaret etmiş. Ciner bir süre binayı gezmiş. Ancak Ciner'in neden geldiği hakkında bir açıklama yapılmadı. Şimdi herkes Ciner'in neden Bugün'ü ziyaret ettiğini konuşuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde