Dolar
37,9918
0,42%
Euro
41,2217
-0,05%
Sterlin
49,5427
-0,02%
Bitcoin
3.221.831
0,00%
BİST-100
9.810,94
-0,50%
Gram Altın
3.701,779
-0,05%
Gümüş
33,17
-1,25%
Faiz
44,5
0,00%

İBB'den 'İmamoğlu'na Nuri Aslan vekalet etsin' yazısı

İBB Özel Kalem Müdürlüğü, Ekrem İmamoğlu'nun el yazısıyla hazırladığı dilekçeyi işleme koyarak Başkanlık görevine İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan'ın vekalet edeceğini bildirdi. Yazı İstanbul Valiliği'ne gönderildi.

20.03.2025 17:30Güncelleme: 20.03.2025 17:40
İBB'den 'İmamoğlu'na Nuri Aslan vekalet etsin' yazısı
16px
32px

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından dün el yazısıyla hazırlanan "vekalet" yazısı, İBB Özel Kalem Müdürlüğüne verildi.

İmamoğlu'nun yazısında, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi işlemlerinin akamete uğramaması için bu süreçte İBB Başkanı vekaleti görevi İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan tarafından yürütülecektir" ifadelerine yer verildi.

Bu yazı üzerine İBB Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Nurten Uğursoy tarafından, İstanbul Valiliği, Nuri Aslan ve A+B Planı ile C+D+E Planı'ndan oluşan dağıtım yerlerine resmi yazı gönderildi.

Yazıda, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi işlemlerinin akamete uğramaması için bu süre zarfında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı vekaleti görevinin, Meclis Üyesi Sayın Nuri Aslan tarafından yürütüleceğine dair İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından gönderilen ilgili yazı ekte sunulmaktadır" ifadeleri yer aldı.

İstanbul Valiliği'nin bu yazıyı işleme koyup koymayacağı ise henüz bilinmiyor.

patronlardunyasi.com