17 yıl süren davadan 250 YTL ‘Borçlu’ çıktı

17 yıl süren davadan 250 YTL ‘Borçlu’ çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde yaşayan Hüseyin Müjdeci’nin, 17 yıl önce yüksek gerilim hattına değerek akıma kapılması sonucu açtığı davadan zararlı çıktı.

17 yıl süren davadan 250 YTL ‘Borçlu’ çıktı
16px
24px
27.10.2005 11:48Güncelleme: 25.10.2023 14:54
ABONE OLgoogle
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde yaşayan Hüseyin Müjdeci’nin, 17 yıl önce yüksek gerilim hattına değerek akıma kapılması sonucu sol kol ve sol ayak parmaklarını kaybettiği gerekçesiyle TEDAŞ Genel Müdürlüğü aleyhine açtığı tazminat davasının duruşmasında, ‘’30 YTL maddi ve 4 YTL manevi tazminat istemi’’ dışındaki tazminat talepleri reddedildi. Davalı idarenin vekalet ücretinin de davacı tarafından ödenmesine karar verildi. Karara tepki gösteren Müjdeci, ‘’11 yaşından beri mahkeme koridorlarındayım. Mahkeme salonlarında büyüdüm. Bunun sonucunda bana 30 YTL tazminat verdiler. 250 YTL de mahkeme masrafı istiyorlar. İşsiz ve yoksul olduğum için bu parayı karşılamam mümkün değil. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım istedim’’ diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde