pladis'de Mehmet Tütüncü yeni operasyonun peşinde

pladis'de Mehmet Tütüncü yeni operasyonun peşinde

Son dönemde Yıldız Holding ya da yeni uluslararası adı ile pladis şirketinde önemli gelişmeler yaşanıyor...

pladis'de Mehmet Tütüncü  yeni operasyonun peşinde
16px
24px
09.03.2017 09:22
ABONE OLgoogle

Bu sayfaların müdavimleri bilir; Son dönemde Yıldız Holding ya da yeni uluslararası adı ile pladis şirketlerinden ara sıra önemli gelişmeleri sizlerle paylaşırız. 

Çünkü on binlerce çalışanlık bir çalışan ekosistemine sahip bu gruptaki gelişmeler her kesimden ilgi çekiyor. Bugüne kadar grup bu sayfalara daha çok satın almalar, şirket satışları ya da şirket birleşmeleri ile konuk oldu.

Bu hafta yazacağımız kulis bilgileri gruptaki yeni bir yapılanma ile ilgili. Önce görev değişiminin en önemli halkasından söz edelim.

pladis, çikolata ve şekerlemede dünyanın en büyük 10 şirketi arasında

MEHMET TÜTÜNCÜ İŞİN BAŞINDA

pladis'de CEO yardımcısı Mehmet Tütüncü’nün sorumluluğunu artırıyor. Bugüne kadar  Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya’dan sorumlu yönetici olan Tütüncü yeni yapılanma sonucu Güney Amerika, Hindistan ve Pakistan’dan da sorumlu olacak. Bu görevlerine ilaveten pladis'in bilgi teknolojileri ve iş dönüştürme birimininde liderliğini yapacak.

Kulislerde konuşulanlara göre pladis oluşumu önümüzdeki dönemde buralarda yeni satın almalar ve yatırımlar planlıyormuş. Hatta bazı operasyonlarda ciddi aşamalar kaydedilmiş durumdaymış.

Ve Tütüncü tüm bu önemli operasyonun başına getirilmiş. Bildiğimiz kadarıyla tütüncü seyahat etmeyi ve küçük kutular biriktirmeyi çok seviyor.

Bu yönüyle baktığımız zaman yeni görev bölgeleri yani Hindistan ve Güney Amerika tam da Tütüncü’ye göre. Çünkü bu ülkeler aynı zamanda küçük kutucukların en çok olduğu yerler!...

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde