Zorlu müşteriyi çekmek için ilginç bir işe soyundu

Zorlu müşteriyi çekmek için ilginç bir işe soyundu

Vestel, 1984 yılında faaliyetine başlayan bir şirket. O zamanlar Asil Nadir’e ait olan şirket 1994 yılında Ahmet Nazif Zorlu’ya ait Zorlu Holding’e geçti. Bu tarihten sonra hızlı bir büyüme sürecine girdi.

Zorlu müşteriyi çekmek için ilginç bir işe soyundu
16px
24px
02.12.2016 09:21
ABONE OLgoogle

Vestel, kafe işletmeciliğine soyundu

Vestel, 1984 yılında faaliyetine başlayan bir şirket. O zamanlar Asil Nadir’e ait olan şirket 1994 yılında Ahmet Nazif Zorlu’ya ait Zorlu Holding’e geçti. Bu tarihten sonra hızlı bir büyüme sürecine girdi. Vestel tek bir şirketten şirketler grubu haline geldi. Sadece Vestel ile ilgili 16’sı yurtdışında olmak üzere 23 şirket bulunuyor. 

Vestel Şirketler Grubu, tüketici elektroniği, beyaz eşya, dijital ürünler, cep telefonu, bilgi teknolojileri, LED aydınlatma ve savunma alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Vestel, yaklaşık 16 bin çalışanı, Türkiye çapına yayılmış 1.250 satış noktası, 350 yetkili servis ve 13 merkez servisiyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Ahmet Nazif Zorlu'nun ilginç takıntısı!

Türkiye’nin yerli markası Vestel’de bugünlerde hummalı bir çalışma var. Vestel’in 1.250 satış noktasından bazıları showroom büyüklüğünde. 

Öğrendiğimize göre Vestel, büyük mağazalarının içinde kafeterya açacakmış. İlk denemeyi de İstanbul Beşiktaş içindeki mağazada yapmış. 

Kafe Vesto adıyla hizmet verilmeye başlanmış. Kafe Vesto’larda fiyatlar da cazip olacakmış. 

Burada amaç kar değil, müşteriye yakın olmakmış. Kafe Vesto pazarlama aracı olarak kullanılacakmış.

Beşiktaş’taki Kafe Vesto başarılı olur ise diğer büyük mağazalarda da açılacakmış. İstanbul’dan sonra Anadolu’daki mağazalarda da uygulanacakmış. 

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde