Zorlu evinden sonra işini de Levent'e taşıyor

Zorlu evinden sonra işini de Levent'e taşıyor

Boğaza taşınmaktan vazgeçerek evini Zorlu Center'a taşıma kararı alan Ahmet Nazif Zorlu, iş yerini de Avcılar'dan Levent'e taşıyor..

Zorlu evinden sonra işini de Levent'e taşıyor
16px
24px
15.09.2014 13:01
ABONE OLgoogle
Zorlu Holding, merkez binasını Avcılar’dan Levent’e taşıyor. Büyükdere Caddesi’nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak. Aşamalı olarak gerçekleşecek taşınma işlemi Ekim ortasında tamamlanmış olacak.

Taşınma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül şunları söyledi: “Türkiye ekonomisinin kalbinin attığı, ülkemizin büyük holdinglerinin ve finans kuruluşlarının yer aldığı İstanbul’un en gözde lokasyonlarından biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Levent 199 Grubumuz’un gelecek vizyonunda önemli bir kilometretaşı olacak. Levent 199, Grubumuz’un faaliyet gösterdiği sektörlerde bölgesel lider olma yönündeki gelecek vizyonunu yansıtan standartlarda bir bina. İnsan ve çevre odaklı, modern bir mimari anlayışla tasarlanan yeni binamızın bizi her gün daha ileriye taşıyacağına inanıyorum”

ZORLU'NUN İKİNCİ PROJESİ

Zorlu Gayrimenkul’ün ikinci projesi olan Levent 199, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından çevreye duyarlı, modern bir A+ ofis binası olarak tasarlandı.

İnşaatında ve dekorasyonunda kullanılan malzemelerin tamamında insan sağlığının göz önünde bulundurulduğu binanın çevresel etkileri de minimum düzeye indirildi. Yağmur sularının toplanıp tekrar kullanılabileceği Levent 199’da enerji tasarrufu da üst düzeyde olacak ve aydınlatmada güneş ışığından azami ölçüde yararlanılacak. Ayrıca içerisindeki elektrikli otomobil parkı, bisiklet parkı ve toplam 10 bin metrekare yeşil alanıyla da çevre dostu bir bina olarak tasarlanan Levent 199, bu özellikleri ile, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasına da aday oldu.

Levent 199 ayrıca,  2010 yılında dünyanın mimarlık ve gayrimenkul yatırımları alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan “International Property Awards” yarışmasında Avrupa-Afrika Bölgesi’nde “En İyi Ofis Mimarisi” dalında şimdiden ödüle layık görüldü.

Levent 199’da Zorlu Holding’in yanı sıra çok sayıda ulusal ve uluslararası şirketin merkez ofisi de bulunuyor.

AHMET ZORLU DA ZORLU CENTER'A GELİYOR

Zolru Holding patronu Ahmet Nazif Zorlu da daha önce yaptığı açıklamada, "Boğaza taşınmaktan vazgeçtim. Evimi Zorlu Center’a taşımaya karar verdim. Bebek’teki araziye butik otel yapacağım" demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde