Ziraat Bankası'ndan emeklilere referandum piyangosu

Ziraat Bankası'ndan emeklilere referandum piyangosu

Ziraat Bankası'ndan emeklilere büyük müjde! Referandum sonrası mayıs ayında promosyon alacak emeklilere ödemeler nisan ayında yapılacak.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere referandum piyangosu
16px
24px
30.03.2017 18:56
ABONE OLgoogle

11.5 milyon emekli promosyon ödemesi adlı veya almaya devam ediyor.

Üç yıllık dönem için, aylık maaşı, 1000 TL’ye kadar olan emeklilere en az 300 TL; 1001-2000 TL aralığında olanlara en az 375 TL; ve 2000 TL üzerinde olanlara en az 450 TL promosyon ödenecek.

Promosyon için tüm şartlar kaldırıldı

SGK ile Ziraat Bankası’nın yaptığı anlaşma sonucu emeklilere promosyonun 3 aylık takvim üzerinden ödeneceği duyurulmuştu.

Buna göre TC kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 ile bitenler mart ayında, kimlik numaraları 4 ve 6 ile bitenler nisan ayında, 8 ile bitenler ise referandum sonrası yani mayıs ayında alabileceklerdi.

Fakat mevcut düzenleme ile Ziraat’in müşterileri promosyonlarını mayıs ayını beklemeden alabilecek. Diğer banka müşterilerinin ise mayısı beklemek zorunda kalmaları burukluk yarattı.

BAŞVURU YAPAN PROMOSYONU ALIYOR

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün promosyonların bankalar tarafından Nisan ayı beklenmeden emeklilere ödenmeye başlandığını söyledi. Ergün “Emekliler başvuru yaptıkları zaman promosyonlarını alabilirler” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde