Zapsu iş başında: İş adamlarını Davutoğlu'yla buluşturdu

Zapsu iş başında: İş adamlarını Davutoğlu'yla buluşturdu

Cüneyd Zapsu Fettah Tamince'yle birlikte Başbakan için verdiği yemeğe iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Zapsu iş başında: İş adamlarını Davutoğlu'yla buluşturdu
16px
24px
25.01.2015 10:14
ABONE OLgoogle
Hürriyet yazarı Gila Benmayor, Dünya Ekonomik Forumu'nun yapıldığı Davos'ta Cüneyd Zapsu'nun Ahmet Davutoğlu ile işadamlarını buluşturmasını yazdı.

Benmayor görüşmeden şunları aktardı:

DAVOS’un müdavimlerinden iş insanı Cüneyd Zapsu’nun iki yıl önce bu ünlü kasabanın en ünlü otellerinden birini alan Fettah Tamince ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onuruna verdiği yemek oldukça renkliydi.

Fluela Rixos’taki akşam yemeği, belki ilk kez yerli yabancı siyasileri, iş insanlarını, akademisyenler, sivil toplum liderlerini buluşturan bir davetti. Davos modeline uygun olarak her masanın bir ev sahibi vardı. Davos’a gelen bakanlar Ali Babacan, Volkan Bozkır, Beşir Atalay, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başcı, Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  ev sahibi konumundaydı.

Vuslat Doğan Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mehmet Ali Yalçındağ, Güler Sabancı, Agah Uğur, Ferit Şahenk, Erdal Karamercan, Hüsnü Özyeğin, Ali Koç gibi Türk iş dünyasının isimlerinin yanı sıra yemeğe DEF’in patronu Klaus Schwab ve eşi de katıldı.

Başbakan Davutoğlu beklerken ayaküstü sohbet ettiğim kişilerden birinin Ariane de Rothschild olduğu fark ettim.

Tamince’nin otelindeki pastırmalı-sucuklu kahvaltıya katılan aynı isimler akşam yemeğinde de bu kez Artshaus Lokantası’nda Ali Babacan ile bir araya geldiler."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde