Yüzlerce maliye müfettişi görevden alınacak

Yüzlerce maliye müfettişi görevden alınacak

ydınlık’ın edindiği bilgilere göre, bu hafta içerisinde 800’ün üzerinde maliye müfettişi FETÖ operasyonu kapsamında görevden alınacak.

Yüzlerce maliye müfettişi görevden alınacak
16px
24px
23.11.2016 09:34
ABONE OLgoogle

Maliye Bakanlığı’nda, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu sürüyor. Aydınlık’ın edindiği bilgilere göre, bu hafta içerisinde 800’ün üzerinde maliye müfettişi görevden alınacak.

Cuma gününe kadar uygulanması öngörülen karara göre görevden alınacak müfettişlerin listesi hazır. Sayının 840-860 arasında değişebileceği ifade ediliyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında karar çıkarılan Maliye Bakanlığı personeli 60 kişiden 36’sı geçen hafta gözaltına alınmıştı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal da, Temmuz ayında yaptığı açıklamada “Şu ana kadar 1500’e yakın personelin açığa alınma işlemleri gerçekleştirildi. Bu operasyon daha da devam edecek” bilgisini vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde