Yılın İş İnsanı seçilen Ömer Koç ödülünü almaya neden gelmedi...

Yılın İş İnsanı seçilen Ömer Koç ödülünü almaya neden gelmedi...

“Yılın İş İnsanları Ödül Töreni”nin 26’ıncısı gerçekleştirildi. Yılın İş İnsanı seçilen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un ödül almaya gelmemesi dikkat çekti.

Yılın İş İnsanı seçilen Ömer Koç ödülünü almaya neden gelmedi...
16px
24px
06.11.2017 11:10
ABONE OLgoogle

Ekonomist’in kurulduğu 1991 yılından bu yana anket araştırmasıyla hayata geçirilen, ‘Ekonomide Yılın İş İnsanları’ araştırmasının 26.ncısı gerçekleştirildi. 

 “Yılın İş İnsanları Ödül Töreni” kapsamında bu yıl, Yılın İş İnsanı, Yılın Global Türk İş İnsanı, Yılın Global Türk Girişimcisi, Yılın Kadın ve Erkek Girişimcisi, Yılın Profesyonel Yöneticisi, Yılın Bürokratı, Yılın Sivil Toplum Örgütü Lideri kategorilerindeki ödüller sahiplerini buldu. 

2017’ye damgasını vuranlar 

Ekonomist’in 26 yıldır yaptıkları işlerle dikkat çeken iş insanları, profesyonel yöneticiler ve girişimciler, aldıkları kararlarla ekonomiye yön veren bürokratlar ve faaliyetleriyle gündeme gelen sivil toplum önderlerinden oluşan bir jüri tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında, bu yılki oylama 2 bin 200 kişi ile yapıldı. Oylama sonucunda 8 farklı kategori belirlendi. 

“Yılın İş İnsanları Ödül Töreni”, Türkiye’nin en başarılı şirketlerini bir araya getirdi. İş ve medya dünyasının yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, geçmiş yıllarda “Yılın İş İnsanı” seçilen liderlerin katıldığı özel bir oturuma da sahne oldu. 

Yılın Global Türk Profesyoneli seçilen Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent'e ödülünü Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan verdi.

Yılın İş İnsanları

Yılın Global Türk Profesyoneli ödülü: Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent 
Yılın İş İnsanı ödülü: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç 
Yılın Global Türk Girişimcisi ödülü: Chobani Kurucusu Hamdi Ulukaya 
Yılın Bürokratı ödülü: Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın 
Yılın Profesyoneli ödülü: İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali 
Yılın Sivil Toplum Önderi ödülü: TÜSİAD Eski Başkanı Cansen Başaran Symes 
Yılın Kadın Girişimcisi ödülü: Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli 
Yılın Erkek Girişimcisi ödülü: Getir Kurucusu Nazım Salur 

Ödül törenine TÜSİAD Eski Başkanı Cansen Başaran Symes, Coca Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent, Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Getir Kurucusu Nazım Salur hazır bulunurken sadece 'Yılın İş İnsanı' seçilen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un katılmaması dikkat çekti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde