‘Yıldırım’ patlayacak

‘Yıldırım’ patlayacak

F.Bahçe Başkanı yarınki basın toplantısında sert açıklamalar yapacak.

‘Yıldırım’ patlayacak
16px
24px
29.09.2015 05:50
ABONE OLgoogle
Tartışmalı pozisyonlarıyla yılın en çok konuşulan futbol maçları arasına giren Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası Sarı - Lacivertli kulüpten flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, yarın saat 14.00’te bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan 1907 Tribünü’nde gerçekleşecek toplantıda Yıldırım’ın, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya başta olmak üzere, maç içinde yaşanan pozisyonlar, TFF, MHK, birçok kişi, ve kurum hakkında değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Aziz Yıldırım anımsayacağınız gibi bayramlaşma günü de çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe başkanının 4 gün içinde bu ikinci toplantısı olacak.

Persie’yi oynatmamak!

Futbolda iyi oynayarak kaybetmek de vardır. İşte Beşiktaş-Fenerbahçe maçı. Sahada kızılacak iki kişi vardı, birisi teknik direktör Pereira, diğeri hakem Halis Özkahya. Portekizli hoca, van Persie’yle karşılaşmaya başlamış olsaydı sanırım durum Fenerbahçe lehine çok daha farklı olurdu. Resmen hoca hatası. Bir de ikili arasındaki kavga artık son bulsun. Bu iç meseleyi çözerse başkan Aziz Yıldırım çözer.

Hasan Ali yanlışı

Pereira, bir diğer yanlışını Hasan Ali - Caner arasında yaptı. Caner son maçlarda ortalarda yok. Vardı da ben mi göremedim yoksa? Neden kulübeye çektin Hasan Ali’yi? Hani takımın en iyisiydi? Bir de Nani’nin grafiği. Gökhan Töre mi, Nani mi? Tartışmasız Gökhan diyorum. Beşiktaş’a maçı kazandıran futbolcu. Nani ne yaptı? Pozisyona mı girdi, kaleye şut mu çekti? Ama adı yıldız futbolcu. Oynadığı tek maç var; o da şansının yardım ettiği Antalyaspor maçı. Kjaer’in Fenerbahçe’ye gelene kadar kendi kalesine golü yok. Burada kısa sürede 2 gol attı. (Rizespor, Beşiktaş)

Futbolcular gergin

Maç başlamadan önce Pereira, yedek kulübesine gidip “Çak” yapıyor. Van Persie ile Diego’nun zoraki “Çak” yaptığını herkes gördü. Fenerbahçe’de sinirler gergin. Futbolcular sakin değil. Pereira ile bu iş gitmeyecek gibi görünüyor. Portekizli teknik adam karşılaşmanın ardından, “Kaliteli bir kadromuz var. Bizi bekleyen çok fazla sayıda maç var. Örneğin 4 gün sonra Avrupa Ligi’nde oynayacağız, ondan 3 gün sonra da ligde oynayacağız” diyor.

Gece Ersun Yanal’ı dinliyorum: “Vitor Pereira’nın 3-4 günde bir maç oynuyoruz demeçlerini geçmemiz lazım artık. Biz bunları 90’lı yıllarda tartışıyorduk” diyor. Yorum sizin...

Ortak görüş: Maçı katletti

Hakem Halis Özkahya verdiği kararlarla derbide en çok konuşulan isim oldu. Ne ofsaytı gördü, ne de Ersan’ın yaptıklarını. Fenerbahçe camiası Özkahya’ya ateş püskürüyor. Ortak görüş; “Maçı katletti’’ şeklinde. Halis hocanın hataları yalnız bu derbiyle sınırlı değil. Geçmişte yaptığı belki de saymakla bitmeyecek hataları var. Fenerbahçe tarafında Halis Özkahya hiç sevilmez.

ARA, RONALDO GELSİN!

FB Yandex projesi için hazırlanan yeni bir reklam filmi yayımlandı. Reklamda havuzdan çıkan Nani, Volkan Demirel ve Caner’den havlu istiyor; iki futbolcu “Biz malzemeci miyiz Nani?” diyor. Nani’nin yanına gelen Terraneo ise Portekizli oyuncuya “Nani FB Yandex’e gir, havlu yaz ara” ifadesini kullanıyor. Nani, “Ben anlamıyor” deyince Terraneo “Ronaldo gelince anlarsın” yanıtını veriyor.
Hilmi Türkay/Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde