Yeni tape: Erdoğan’dan Bilal’e Akşam Gazetesi fırçası

Yeni tape: Erdoğan’dan Bilal’e Akşam Gazetesi fırçası

Başbakan Erdoğan, oğluna Akşam gazetesini kastederek ‘Oraya niçin gittin?‘ diye fırça atıyor.

Yeni tape: Erdoğan’dan Bilal’e Akşam Gazetesi fırçası
16px
24px
27.03.2014 07:49
ABONE OLgoogle
Başbakan Tayyip Erdoğan’la oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen yeni bir ses kaydı yayımlandı. Kayıtta Erdoğan ve oğlu, TMSF’den Erdoğan’a yakın işadamı Ethem Sancak’a ihalesiz verilen Turkmedya Grubu ve Bilal Erdoğan’ın buraya yaptığı ziyaret hakkında konuşuyor; Başbakan oğluna  Akşam gazetesini kastederek ‘Oraya niçin gittin?‘ diye fırça atıyor.

‘Stüdyoları var, bilmem neleri var’

Bilal Erdoğan’ın, Akşam gazetesini de bünyesinde barındıran TürkMedya’nın Ayazağa’daki SKY 360 ve Show TV stüdyolarını ziyaret ettiği, 2 Kasım 2013 tarihinde medya sitelerine yansımış ve sosyal medyada tartışma yaratmıştı. İşte kayıtta da Başbakan, oğluna ziyaret hakkında ‘Niye böyle yaptığını?‘ sorarak sitem ediyor. Bilal Erdoğan da, ‘stüdyolarına bakmaya gittiklerini, bir sürü stüdyoları bilmem neleri olduğunu‘ söylüyor.

‘Ben bir kere 24′e gittim mi?’

Erdoğan bu yanıta sinirlenerek, ‘Ne gerek olduğunu‘ soruyor, sosyal medyada yayılan ‘Bilal Erdoğan Akşam grubunun başına geliyor‘ söylentisine dikkat çekiyor. Ve sonra da, medyayla ilişkilerini özetleyen cümlelerinden birini kurarak, ‘kendisinin bir kere bile 24 veya Star’a gitmediğine dikkat çekiyor‘.

‘Nereye gitsem benim oluyor?’

‘Bu ziyareti yapmamış olması gerektiği’ söylenen Bilal Erdoğan’sa babasına tepki gösteriyor: ‘Ben nereye gitsem benim oluyor, ne yapayım hiçbir yere gitmemem lazım‘ diyor. Başbakan da, ‘buraların hassas yerler olduğunu ‘söylüyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde