Yeni müşteriye 2 ay ücretsiz hiper hızlı internet, 6 ay hediye Vitamin

Yeni müşteriye 2 ay ücretsiz hiper hızlı internet, 6 ay hediye Vitamin

TTNET, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde velilere ve öğrencilere destek olmak için “Okula Dönüş” projesini başlattı.

Yeni müşteriye 2 ay ücretsiz hiper hızlı internet, 6 ay hediye Vitamin
16px
24px
29.08.2014 12:44
ABONE OLgoogle
Pazar araştırmalarından çıkan beklentiler doğrultusunda hazırlanan “Okula Dönüş” projesi, birbirinden avantajlı kampanyalar ve tekliflerden oluşuyor. Yeni proje ile birlikte indirimli internet paketlerinden avantajlı cihaz kampanyalarına, zengin içerikli interaktif eğitim programı Vitamin paketlerinden hediye çeklerine kadar çok geniş kapsamda özel teklifler velilerin ve öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

“Okula Dönüş” projesi kapsamında, ttnetleokulyolunda.com sitesini de hayata geçiren TTNET, sitede çantadan giysi ve ayakkabıya, teknolojiden kırtasiyeye indirimli alışveriş imkanı sunarken, uzman psikolog videoları ve ihtiyaç listesi gibi bölümleriyle de ailelere eğitim öğretim dönemi boyunca yararlanabilecekleri bir platform oluşturuyor.

 TTNET’in, 01 Eylül – 31 Ekim 2014 tarihleri arasını kapsayan “Okula Dönüş” projesi; kampanyalar, iletişim ve saha satış aktiviteleri, etkinlikler ve sosyal medya uygulamaları ile 360 derecelik bir bakış açısı ile oluşturuldu.

“Okula Dönüş” projesinin tanıtım toplantısında bir konuşma yapan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, “TTNET olarak, öncelikle müşterimizin ihtiyaç ve taleplerini anlayarak; hatta onların beklentilerinin bir adım önüne geçerek, hayatlarına değer katma hedefiyle çalışıyoruz” dedi. “Okula Dönüş” projesi hakkında bilgi veren Başar sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin lider internet şirketi olarak okula dönüş döneminde müşterilerimize nasıl yararlı olabileceğimiz konusuna çalıştık. Yaptığımız pazar araştırmasının sonuçlarına paralel olarak, geniş kapsamlı ve zengin içerikli ‘Okula Dönüş’ projemiz ile sadece bir günü değil bir dönemi sahiplendik. TTNET olarak okula dönüş döneminde tüm öğrenci ve velilerin yanında olmayı hedefliyoruz. Her yıl düzenli olarak velilerimize hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

“OKULA DÖNÜŞ” PROJESİNE ÖZEL TEKLİFLER
 
“Okula Dönüş” projesi kapsamında yapılan özel araştırma ile müşterilerinin ihtiyaçlarını dinleyen TTNET, tüm bu ihtiyaçlara yönelik avantajlı teklifler oluşturdu.
 
Yeni müşteriye 2 ay ücretsiz hiper hızlı internet, 6 ay hediye Vitamin

Yeni müşteriler, 24 ay TTNET’ten hizmet alma sözü verdiklerinde, hiper hızlı Fibernet Limitsiz ve Ultranet Limitsiz paketlerini, ilk 2 ay bedava kullanacak. Devam eden 22 ay boyunca, Fiber Limitsiz pakete 73 TL yerine 49.90 TL, Ultranet Limitsiz pakete de 69 TL yerine 49,90 TL’den oluşan indirimli ve sabit fiyat ödeyecek. Ayrıca, yeni müşteriler zengin içerikli interaktif eğitim programı Vitamin paketinden 6 ay ücretsiz yararlanacak.

Süper Limitsiz paket, yüksek hız kullanımını 50 TL’lik hediye çeki ile birlikte sunuyor
 
TTNET müşterileri 16 Mbps’ye kadar hızlı Süper Limitsiz pakete, 24 ay boyunca ayda 59,90 TL sabit fiyatla sahip olabilecek. Üstelik yüksek hız kullanım rahatlığıyla müşterilerimiz özgürce kullanım yapıp, ttnetleokulyolunda.com sitesinde okul alışverişleri için 50 TL’lik hediye çekinden faydalanabileceklerdir. Bu dönemde ayrıca Vitamin hizmeti ilk 6 ay ücretsiz, sonraki 6 ay boyunca aylık 8,9 TL’ye sunulacak.
 
Mevcut müşteriye 24 ay taksitli bilgisayar ve yazıcı
 
Mevcut müşteriler 24 ay taksitle alabilecekleri dizüstü bilgisayar ve yazıcı ile de çocuklarının eğitimine destek olacak. Ayda 79,9 TL’ye 24 ay taksitle sunulan dizüstü bilgisayar ve ayda 6 TL’ye 24 ay taksitle sunulan yazıcı da öğrencilerin okul hayatını kolaylaştıracak.
                                           
Alışverişten desteğe her şey; www.ttnetleokulyolunda.com’da
 
Türkiye’nin dört bir yanındaki TTNET müşterileri, okula dönüş döneminde kırtasiyeden giyime, teknolojiden ayakkabıya ve okul çantasına kadar her türlü okul ihtiyacını, zahmetsizce ve uygun fiyatla, Eylül ayının ilk haftasında açılacak www.ttnetleokulyolunda.com sitesinden alabilecek. TTNET’liler alışveriş dışında ihtiyaç duyabilecekleri pek çok bilgiye de bu platformdan ulaşabilecek.
 
www.ttnetleokulyolunda.com sitesinde şu içerikler yer alacak:
 
·       İhtiyaç Listesi: Rehber öğretmen desteğiyle hazırlanan bu akıl defterinde;  okul seçiminden kayıt aşamasına, sağlık kontrollerinden ulaşıma, ihtiyaçlardan yapılması gerekenlere kadar birçok başlık listelenebilecek. Dileyenler bu listenin çıkışını da alabilecek.

·       Destek ve Bilgi Videoları: Uzman psikolog ve psikiyatristler, öğrencilerin ve ailelerin kaygı duydukları konularla ilgili bilgileri, video çekimleriyle vererek ailelere ve öğrencilere destek olacak.

·       Askıda: Velilerin, kendilerinde bulunan okul ürünlerini ihtiyaç duyan diğer velilerle paylaşımlarını sağlayacak bir platform oluşturulacak.

·       Kampanya: TTNET’in okul dönemine özel sunduğu yeni avantajlı kampanyalar yine bu platform üzerinden duyurulacak.

·       Alışveriş: Bu bölümde, “OKUL boşluk TC Kimlik Numarası” yazıp 6606’ya SMS atarak şifre alanlar, okul çantasından kırtasiyeye, giyim eşyası ve ayakkabıdan teknolojik cihazlara kadar pek çok alışverişi TTNET’e özel indirimlerle yapabilecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde