Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni cinayetinin ayrıntıları belli oldu

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni cinayetinin ayrıntıları belli oldu

Damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni cinayetinin ayrıntıları belli oldu
16px
24px
01.06.2017 05:41
ABONE OLgoogle

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren eşi Esma Karanfil’i ağır yaralayarak kayıplara karışan damat Cemil Yavuz Karanfil’in kullandığı rambo bıçağı olaydan sonra işyerinin otoparkına bıraktığı otomobilinde bulundu. Cinayet sırasında Karanfil çiftinin 2 çocuklarının da evde olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre: Kadir Demirel, pazartesi günü akşam saatlerinde kızı Esma Karanfil’in damadı tarafından dövüldüğünü öğrenince işyerinden aceleyle ayrılıp Başakşehir’deki eve gitmişti.

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadri Demirel öldürüldü

Tartışma sırasında Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, üç yerinden bıçaklanan kızı da ağır yaralanmıştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemil Yavuz Karanfil’in olaydan sonra otoparktaki otomobiliyle Bayrampaşa’daki işyeri CYK CNC Makine’ye gittiğini belirledi.

İşyerinin çatı katındaki otoparkta bulunan otomobilde yapılan incelemede, cinayette kullanılan ve ‘rambo bıçağı’ olarak nitelendirilen bıçak bulundu.

Yapılan kriminal incelemede bıçağın olayda kullanıldığı kesinleşti. Cemil Yavuz Karanfil’in otomobilini bıraktıktan sonra kaskını takıp motosikletine binerek kaçtığı ortaya çıktı.

Polis, Karanfil’in bulunabileceği adreslere baskınlar düzenledi ancak bir sonuç alınamadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde