Yeğen 5 ay sonra Başbakanlık’ta

Yeğen 5 ay sonra Başbakanlık’ta

‘Bel altı’ tapesi çıktığı için uzaklaştırılan Başbakan Erdoğan’ın yeğeni ve koruması Ali Erdoğan, dün Ankara’da iş başı yaptı.

Yeğen 5 ay sonra Başbakanlık’ta
16px
24px
22.07.2014 05:17
ABONE OLgoogle
Yerel seçimlerden önce ‘bel altı’ tapesi çıktığı için uzaklaştırılan Başbakan Erdoğan’ın yeğeni ve koruması Ali Erdoğan, dün Ankara’da iş başı yaptı. Yeğen, Başbakanlığa amcası ile birlikte geldi.

İŞ BAŞI YAPTI: Ali Erdoğan, dün öğleden sonra yapılan Bakanlar Kurulu toplantısına amcası Başbakan Erdoğan’la birlikte geldi. En yakın koruma olarak Erdoğan’ın yanından ayrılmayan Ali Erdoğan’ın saçları kestirmesi dikkat çekti. Yeğen, 27 Mart 2014′de çıkan tapeden sonra ortalıktan kaybolmuştu.

SKANDAL TAPE: Yerel seçimlerden önce ‘başçalan’ hesabı tarafından yayınlanan ses kaydında, Başbakanı yeğeni de olan koruması Ali Erdoğan’ın en yakın arkadaşının eşiyle birlikte olduğu iddiası vardı.

2 ayrı telefon görüşmesi yayınlandı. Birincisinde Başbakan’ın yeğeni Ali Erdoğan ile yakın arkadaşı A.Ü. arasında geçiyor. Erdoğan, arkadaşı A.Ü’yü kumarhaneye çağırıyor. Yarım saat sonra gerçekleşen ikinci görüşmede ise A.Ü’nün eşini arayan Ali Erdoğan, telefonun ucundaki kadının ‘Eşim şimdi çıktı’ demesi üzerine, ‘Biliyorum, bana geliyor. Olmazsa bana gidelim 3 saatliğine’ diyerek arkadaşının eşiyle randevu ayarlıyor.

Bu skandal tapeden sonra Ali Erdoğan ‘uzaklaştırıldı’. Ancak bu uzaklaştırma 5 ay sürdü.
Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde