Yarsuvat’a şok: Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret baştan aşağıya utanç vericiydi

Yarsuvat’a şok: Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret baştan aşağıya utanç vericiydi

Galatasaray Genel Kurulu Üyeleri Mustafa Cengiz, Timir Kuban ve Hikmet Koyuncuoğlu yaptığı konuşmalarlaa Mali Genel Kurul'a damga vurdu.

Yarsuvat’a şok: Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret baştan aşağıya utanç vericiydi
16px
24px
28.03.2015 18:41
ABONE OLgoogle
Ünal Aysal yönetimini sert bir dille eleştiren Mustafa Cengiz, sözü mevcut Başkan Duygun Yarsuvat’a getirdi. “Bu vizyonsuz ve disiplinsiz harcamalardan Ünal Aysal'ı asla ibra etmem. Her takım bizim kardeşimiz ama şikecilere destek oldunuz mu ben sizi de ibra etmem." dedi.

‘Ak Saray ziyareti utanç vericiydi’

Genel kurulda söz alan Timur Kuban’ın eleştirileri ise salonda adeta buz etkisi yaptı: ''Bu ülkede Avrupa'nın gördüğü en kapsamlı şike skandalı yaşandı.

Duygun Başkan, Avrupa'nın en büyük şikesine göz yummakla kalmadı, ört pas etmek için yardım bile etti. 400 küsur yıldır ülke devlet yönetimine yöneticiler kazandırdı. Fakat devletle barışık olmakla yaranmak arasında fark var. Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret ve demeçler, baştan aşağıya utanç vericiydi.”

‘Şikeyi Aysal hasır altı etti, Yarsuvat ‘kumpas’ dedi’

Hikmet Koyuncuoğlu da yaptığı konuşmada Yarsuvat’a sert tepki gösterdi. Koyuncuoğul, "Türk futbolunda 3 Temmuz depremi yaşandı. Aysal hasır altı etti, Yarsuvat ‘kumpas’ dedi. Bir camianın yörüngesi olur. Milletin kan ağladığı maçtan sonra Yarsuvat 'gelenek bozulmadı' diyor, benim espri anlayışım biraz kıt, anlayamıyorum." ifadelerini kullandı.
 Sporx
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde