Volkan Demirel: 10 aylık kızıma küfür edildi

Volkan Demirel: 10 aylık kızıma küfür edildi

Milli maç öncesi taraftarların ağır küfürlerinin hedefi olan Volkan Demirel o an yaşadıklarını tüm içtenliği ile kelimelere döktü..

Volkan Demirel: 10 aylık kızıma küfür edildi
16px
24px
19.11.2014 05:31
ABONE OLgoogle
Biz namusu için yaşayan insanlarız. Küfürü legal görmek istiyorlar. Kusura bakmayın 10 aylık kızıma kadar küfür edildi. Bunu nasıl normal karşılayayım ki?

Milli formayı giymekten şeref duyuyorum. Ama bu kutsal görevde küfür edilmesi zoruma gidiyor. O an dayanamadım. Dengem bozuldu, ellerim titredi...
 
Kazakistan maçında edilen küfürlerden dolayı morali bir hayli bozuk olan Volkan Demirel, dün sabah çıktığı F.Bahçe idmanında adeta moral buldu. Teknik direktör İsmail Kartal’ın milli futbolculara yaptığı konuşmanın ardından bire bir de konuştuğu tecrübeli file bekçisi, yaşadığı sıkıntı dolu anları anlattı. 
 
‘HEPİMİZ SENİN ARKANDAYIZ’
 
KARTAL öğrencisine “Senin ne kadar fedakâr bir oyuncu olduğunu sadece ben değil hepimiz biliyoruz. Sakat sakat çıktığın maçları ve ne şartlarda milli takıma gittiğini hepimiz gördük. Yapılanlar çok zoruna gitti. Buna hepimiz şahit olduk. Tüm takım ve arkadaşların senin arkanda. 
 
‘SAKİN KAL, ONLAR UTANSIN’
 
NASIL milli takım yuvansa burası da senin yuvandır. Biliyorsun zor şartlar bizleri bekliyor. Zannetme ki seni rahat bırakacaklar. Ama sakin kalmalısın ki insanlar da yaptıklarından utansın. Kalbini ve yüreğini biliyoruz” diyerek moral verdi. Volkan da hocasına duygularını şu sözlerle ifade etti: 
 
‘ARTIK SIKILDIM, BUNALDIM’
 
“BURAYA?geldiğimde çok rahatladım. Desteğinizi unutamam. Sıkıldım ve bunaldım. Neredeyse gazetecilerle güvenlikçilerin olayı bana mal edilecek. Bu anlayışla ne kadar mücadele edersiniz? Olay tüm Türkiye’nin gözleri önünde yaşandı. Ne yapsaydım, küfürlere cevap verip tribüne mi çıksaydım. 
 
‘NAMUSUMUZ İÇİN YAŞIYORUZ’
 
BİZ namusu için yaşayan insanlarız.  10 aylık kızıma kadar küfür edildi. Bunu nasıl normal karşılayayım ki? Vatan görevi, milli formayı giymekten şeref duyuyorum. Ama o kutsal görevde zoruma giden küfür edilmesi. O an dayanamadım. Küfürler dengemi bozdu, ellerim titredi. Ne yapacağımı şaşırdım. 
 
‘HERKES BANA DESTEK VERDİ’
 
PROFESYONEL kulüpte artık küfüre alıştık. Ama Milli Takım, profesyonel kulüp değil. Bundan sadece ben mi rahatsızım, hayır. Birçok arkadaşım beni arayarak ‘Biz de edilen küfürlerden çok rahatsısız. Sana büyük geçmiş olsun. İçimizden birinin çıkıp bu tepkiyi koyması gerekiyordu’ dediler.”
 
İLK İŞ OLARAK YADE’YE SARILDI
 
Olaylı bir şekilde TT Arena Stadı’ndan ayrılan Volkan Demirel evine gider gitmez ilk olarak 10 aylık kızı Yade’ye sarıldı. 
 
BABA DEMiREL: Biz senin yüreğini biliyoruz
 
VOLKAN Demirel’i Kazakistan maçı sonrası evinde eşinin yanı sıra annesi, babası ve kız kardeşi karşıladı. Milli eldivene babası Ali Hacı Demirel’in de “Oğlum canını sıkma. Birkaç kendini bilmez sana bu hareketi yaptı. Burası senin yuvan. Sen bizim evladımızsın. Senin yüreğinin nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz” diyerek kucaklayarak moral verdiği öğrenildi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde