Vestel, Toshiba TV ile görüştüğünü doğruladı

Vestel, Toshiba TV ile görüştüğünü doğruladı

Vestel'den yapılan açıklamada Japon teknoloji devi Toshiba ile TV birimi için görüşmelerde bulunulduğu ifade edildi

Vestel, Toshiba TV ile görüştüğünü doğruladı
16px
24px
10.04.2017 08:21
ABONE OLgoogle

Vestel'in Toshiba'nın TV birimine talip olduğu yönündeki haberlerin öncelikle Japon basınında duyurulmasının ardından Türk teknoloji devinden açıklama geldi.

"Toshiba ile TV birimi için görüşmelerde bulunduk" ifadesinin yer aldığı açıklamada konuyu değerlendirme aşamasında oldukları ve büyüme stratejileri doğrultusunda görüşüldüğü ifade edildi.

Konuya ilişkin olarak Şirket'ten yapılan açıklamada şöyle:

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur. 

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur. 

Vestel Şirketler Grubu 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde