Ve Baroni resmen gitti!

Ve Baroni resmen gitti!

Sarı-lacivertli kulüp, yabancı kontenjanı nedeniyle forma şansı bulamayan Cristian Baroni ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Ve Baroni resmen gitti!
16px
24px
28.08.2014 17:16
ABONE OLgoogle
Sarı-lacivertli kulüp, yabancı kontenjanı nedeniyle forma şansı bulamayan Cristian Baroni ile yollarını ayırdığını açıkladı. Yeni sezon öncesi Stoch ve Holmen'i kiralık gönderen Fenerbahçe'de yeni transfer Diego'ya lisans çıkartılması için bir yabancı oyuncuyla daha yolların ayrılması gerekiyor.

Fenerbahçe 'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: 

"2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni’ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir. 

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni’ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde