Uyanık Cem Yılmaz: 2 Milyonluk Bentley'i...

Uyanık Cem Yılmaz: 2 Milyonluk Bentley'i...

Cem Yılmaz, yeni aldığı 650 bin Euro’luk Bentley marka aracını tatil yaptığı Bodrum’a getirtti.

Uyanık Cem Yılmaz: 2 Milyonluk Bentley'i...
16px
24px
23.06.2016 10:12
ABONE OLgoogle
Lüks arabalara düşkünlüğü ile bilinen Cem Yılmaz, tatilde bile bu tutkusundan vazgeçmiyor. Bütün bir yılın yorgunluğunu Ege'de atan ünlü komedyen, 650 bin euro'luk Bentley marka aracını İstanbul'dan Bodrum'a getirtti.

PLAKASI DA ÖZEL

850 kilometrelik yolu çekici üzerinde kateden arabayı, Yılmaz'ın Göltürkbükü Mandarin Evleri'ndeki villasının girişinde şoförü teslim aldı. Cem Yılmaz'ın lüks aracının plakasını, Ahu Yağtu ile evliliğinden olan 4 yaşındaki oğlu Kemal ve kendi isminin baş harflerinden özel olarak KC yaptırdığı da dikkatlerden kaçmadı. Ünlü komedyenin lüks arabasını tatili boyunca Bodrum'da kullanacağı öğrenildi.

MALI KIYMETLİ! 

Yılmaz'ın, arabasının kilometresinin artıp fiyatının düşmemesi için otomobili İstanbul'dan çekiciyle getirttiği iddia edildi. Ünlü komedyenin bu tavrı ise "Uyanık Cem" dedirtti. Serveti dillere destan olan ve Türkiye'nin en çok kazanan ünlü isimlerinin başında gelen Cem Yılmaz, geçtiğimiz ay da Bodrum'dan Yunanistan'ın adası Kos'a geçerek ucuz içki ve sigara alışverişi yapmıştı. Ünlü komedyenin, Bodrum'da olduğu süre boyunca da sık sık Yunan Adaları'na gideceği öğrenildi...
Halil Çilingir/Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde