Ünlülerin avukatına hırsız şoku: İcra dosyaları da gitti

Ünlülerin avukatına hırsız şoku: İcra dosyaları da gitti

Birçok ünlü ismin avukatlığını yapan Okan Fenercioğlu soygun şoku yaşadı.

Ünlülerin avukatına hırsız şoku: İcra dosyaları da gitti
16px
24px
12.02.2016 08:34
ABONE OLgoogle
Avukat Okan Fenercioğlu'nun Bebek'teki hukuk bürosu soyuldu. Müvekkil sözleşmeleri, aklama belgeleri ve ünlü isimlerin dava dosyaları çalındı

Geçmişte oyuncular Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay başta olmak üzere birçok ünlü ismin avukatlığını yapan Okan Fenercioğlu soygun şoku yaşadı.

Fenercioğlu, 29 Ocak Cuma akşamı Fenercioğlu Hukuk Bürosu'ndan çıktı. 31 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde arayan komşuları, Fenercioğlu'na balkon kapısı kepenklerinin açık olduğunu söyledi. Fenercioğlu hemen işyerine geldi ve ofisine hırsız girdiğini tespit etti. 

İCRA DOSYALA RI GİTTİ 

Fenercioğlu'nun ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri parmak izi incelemesi yaptı. İşyerinin üst katında bulunan çelik kasanın çalındığını söyleyen Fenercioğlu, kasa içinde müvekkillerine ait olan ve takibi süren icra dosyaları ile müvekkilleri ile olan sözleşmelerin bulunduğunu belirtti.

Kasayla birlikte birçok ünlüye ait dava dosyası da çalındı. Fenercioğlu, çalınan çelik kasada dava dosyalarına ait aklama belgelerinin, ticari defterlerin, kredi kartlarının ve çok sayıda çek ile senedin de olduğunu açıkladı.

Ofise giren hırsız veya hırsızlar, Fenercioğlu'nun avukat çantası, iki adet dizüstü bilgisayar, iki cep telefonu, bir adet değerli kol saati ve bir karton sigarayı da çaldı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Hukuk bürosunun kamera kayıtları inceleniyor.
Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde